Utilizare

Site-ul www. creditonline365.ro (în continuare – Site-ul) este deținut și administrat de Creditonline365.ro (în continuare – Proprietarul). Proprietarul își rezervă dreptul de a adăuga sau modifica informațiile și regulile de pe Site în ceea ce privește conținutul și elementele vizuale. Proprietarul își rezervă dreptul de a restricționa accesul gratuit la Site în orice moment.

Un "Vizitator" este definit ca o persoană care vizitează site-ul web (www. creditonline365.ro).

Vizitând Site-ul, Vizitatorul este de acord cu toți termenii Site-ului. Se presupune că vizitatorul a citit Drepturile de utilizare și este de acord cu acestea.

Vă rugăm să nu mai utilizați site-ul dacă nu sunteți de acord cu termenii și conținutul acestuia!

Creditonline365.ro nu emite credite și nu reglementează condițiile emiterii acestora.

Răspunsuri specifice la întrebările Vizitatorului (de exemplu, condițiile contractelor de împrumut, graficele de rambursare etc.) sunt disponibile pe site-ul împrumutătorului.

Nu suntem responsabili pentru caracterul adecvat al informațiilor de pe Site pentru fiecare Vizitator și nici nu suntem responsabili pentru informațiile furnizate de terți pe site-urile lor web.

Informațiile postate pe Site au doar scop informativ, iar Proprietarul nu este responsabil pentru deciziile sau acțiunile întreprinse de Vizitator și nu este responsabil pentru numărul de recenzii și comentarii postate pe Site.

Informațiile furnizate pe Site provin din surse de încredere și nu pot fi verificate individual/separat.

Costurile afișate pe Site au doar scop informativ, cu excepția cazului în care se specifică altfel pe Site. Înainte de a semna orice contract, vă recomandăm să citiți în detaliu condițiile împrumutului respectiv!

Proprietarul are permisiunea de a posta link-uri către alte site-uri web pe Site, pe baza cărora Site-ul poate conține link-uri externe care informează despre serviciile oferite de terți. Proprietarul nu este responsabil pentru conținutul ofertelor terților, inclusiv pentru produsele și serviciile pe care le oferă. Site-ul nu este responsabil pentru disponibilitatea și securitatea altor site-uri web. Trebuie să știți că Termenii de utilizare și informațiile despre conținut ale altor site-uri web pot diferi de termenii Site-ului.

Proprietarul nu este responsabil pentru nicio daune (directe, indirecte sau incidentale) rezultate din utilizarea Site-ului și nu este responsabil în niciun fel pentru disponibilitatea informațiilor despre Site în rețea.

Proprietarul are dreptul de a introduce în orice moment alți termeni de utilizare ai site-ului, care sunt actuali din momentul publicării lor pe site. Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului, inclusiv orice informație postată după modificări, constituie acceptarea dumneavoastră a tuturor Drepturilor de Utilizare.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați scriind la următoarea adresă de e-mail: info@creditonline365.ro sau folosind formularul de contact disponibil pe site.